Menu Sluiten

Mazouttank Verwijderen


Mazouttank verwijderen

Informatie over mazouttank verwijderen:

Uw mazouttank verwijderen is niet verplicht bij wet, echter indien de tank niet meer in gebruik is wordt dit wel aangeraden sinds het voor bodemverontreiniging kan zorgen. Zelfs als u denkt dat uw mazouttank leeg is, blijven er altijd resten achter die in het geval van een lek of breuk kunnen in de bodem trekken en zware gevolgen hebben? Hierdoor wordt het altijd aangeraden om uw mazouttank te verwijderen.

Om een mazouttank te verwijderen, moet deze eerst leeggemaakt worden. Dan huurt u best een specialist in het verwijderen van mazouttanks in die dan uw mazouttank komt leegpompen. Eens deze leeggepompt is, kan de mazouttank gereinigd worden.

Info over mazouttank verwijderen

Gegevens over Mazouttank verwijderen

Indien uw mazouttank een ondergrondse is, bent u wettelijk verplicht om die te laten leegpompen en reinigen maken, als u die wil laten verwijderen zal deze uit gegraven moeten worden. Als de mazouttank niet verwijderd kan worden door obstakels zoals een oprit, dan wordt deze opgevuld door inert materiaal.

Indien u een bovengrondse mazouttank wil laten verwijderen zal deze eerst leeggepompt en schoongemaakt moeten worden, voor deze volledig verwijderd kan worden. Het verwijderen van uw mazouttank wordt sterk aangeraden, sinds het weer plaats vrijmaakt die anders nuttig besteed kan worden.

Meer info over mazouttank verwijderen nu op www.mazouttanksanering.be.

Tags

Afgekeurde Mazouttank Buiten Dienst Stellen | Afgekeurde Mazouttank Verwijderen | Bovengrondse Mazouttank Verwijderen | Hoe Mazouttank Verwijderen | Leveranciers Mazouttank Verwijderen | Mazouttank Late |